De grote antivirus test

We leven in een wereld waar een antivirus programma op je computer, laptop, smartphone of tablet van groot belang is. Is het niet om je bestanden te beschermen dan is het wel om prettig met je computer of tablet te kunnen blijven werken. Steeds meer kapers liggen er op de kust om je computer te gijzelen of te misbruiken voor het verspreiden van een virus. En dat moet je natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om een goede antivirus software te hebben. Kijk naar de meest huidige test om te ontdekken welke programma’s op dit moment het beste zijn.

Hoewel het helemaal waar is, is het beter om ook iets verder te kijken. Kijk welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goede antivirus te krijgen. Lees de laatste antivirus test resultaten om zo een goede antivirus software te kiezen.

Welke virusscanners komen goed uit de test?

Het begint al goed met de antivirus test van de Avast software. De software is namelijk gratis. Het is geen ingewikkeld systeem en dus gemakkelijk in gebruik. Je kunt snel alles zien en ook een complete scan van je systeem opstarten. In de laatste antvirus test is deze software als sterk benoemd. De score is zeer goed te noemen op het vlak van zero day bedreigingen. Het is een goed pakket wat je ook zelf gemakkelijk kunt aanpassen en configureren.

Ook deze anti virus software is gratis. De interface ziet er wat oud uit. Het is geen mooi design wat direct past bij de tegels van Windows 8. Er zijn wel volop menu’s en mogelijkheden waardoor het gebruik wat moeilijk lijkt. Er is gelukkig ook een basic look waarbij je sneller de scan button kunt vinden. Het antivirus programma doet echter niets af aan de veiligheid voor je computer. Het kan zeker goed concurreren met de meest betaalde concurrenten op de markt.

Een goede test en een goede antivirus software!

Als je de test verslagen van antivirus programma’s leest dan is het belangrijk om te letten waarop ze zijn gecontroleerd en beoordeeld. Als een programma op slechts een aantal vlakken uit de bus komt is dat goed om te weten. Het is misschien echter nog niet een goede oplossing voor jouw computer. Kijk ook of je voor de applicatie moet betalen of niet. En natuurlijk hoeveel je dan moet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *